Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Няма нищо фабрично. Труд и творчество. Гледал съм в чуждбина да правят подобни неща, наварят глава и колектор, после фрезоват и правят портове наново, ма според мен, това не си заслужава, защото тоя колектор за 1 карб е с тесни канали вътре, все пак е мислен за мотор с едва 84 к.с.
    сега като гледам .. от 1.6 боксера май ще стане като се преправи малко да се резне височината и ще добия същия ефект който искам .. да намаля височината на всичко

Comment

• Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщение
      имаш бял километраж ооооо веднага може да намправим един чист бартер
      Има сделка!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• http://www.mobile.bg/11397836908614266
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

• Хммм мисля че знам един маймуняк който има две оборудвани глави,колектора и въздушния ф-р от 1.5 85кс солекса му отлетя обаче

Comment

• Първоначално публикувано от coca-cola Покажи съобщение
            Хммм мисля че знам един маймуняк който има две оборудвани глави,колектора и въздушния ф-р от 1.5 85кс солекса му отлетя обаче
            това по моя въпрос ли е

Comment

• Колеги имам един алтернатор от 33 1.3 ако на някои му трябва да казва

Comment

• Сииии сеньор

Comment

Сииии сеньор
                  дай някаква връзка .. скайп .. телефон... да говорим да се разберем

Comment

• 0876536534 bob

Comment

0876536534 bob
                      колега какво стана .. прочете ли писмото

Comment

• Страничните лайсни от Спринта....Някой ако му трябват, да казва. Аз няма да ги слагам вече.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• ъхъ ма пиша бавно го е...б...ааа в карането съ по добре май ух дано

Comment

• Айдеее, ново 20 ми влезе в главата. След като Kris и Plamen33 ме обзаведох с най-хубавите серийни кори за врати, вече поставени, стоят перфектно. Обаче сега на техния фон, мокета седи просто отвратително, защото е сив.
                            Та искам да кажа, че сега си търся черен мокет. Приемам всякакви предложения, за цена няма да се пазаря, само ако може да не е много скъсан. Дори да има някъде малко, пак съм съгласен.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Колко такива изхвърлих ...
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Черен спрей върши същата работа!!! Пръскаш от 30-40 санта разстояние и става перфектно самият мокет не става твърд от боята!!!
                                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                                X